Kiemelt ajánlat hitel- és  ingatlanközvetítő partnereinknek!

Mit tudunk ajánlani a Hitelnet hitelközvetítőivel együttműködő hitel- vagy ingatlanközvetítő  partnereknek?
Write your awesome label here.

Ingatlan.com & Hitelnet stratégia együttműködés

Ahogyan arról értesülhetett, a Hitelnet Kft-ben 2022-től tulajdonos lett az ország piacvezető ingatlanos portálja az Ingatlan.com is. A jövőben szeretnénk ezeket az előnyöket jobban kihasználni és támogatni téged a napi munkád során.

Az Ingatlan.com egyedi ajánlatot kínál a kiemelt Hitelnet hitelközvetítőnek és azoknak az ingatlanközvetítőknek, akik Hitelnet szakértőkkel dolgoznak együtt.

Az Ingatlan.com nyitó oldalát naponta 57 ezer felhasználó keresi felt (Havi közel 2 millió). Az Ingatlan.com címlapján lehetőséget biztosítunk egy fényképes megjelenésre kiemelt hitelközvetítő partnereinknek és minden olyan ingatlanközvetítőnek, akik havonta legalább 1 ügyletet adnak neked és ezek közül legalább 1 folyósításra kerül. Egy ilyen fényképes megjelenés több százezer Forintba kerülne havonta , de ezt most ingyen ajánlhatod minden ingatlanközvetítő partnerednek!

Hogy néz ki a címoldali megjelenés? 

Bemutatkozó anyagunkat ide tudod letölteni. 

Mi a kiemelt megjelenési feltétele? 

  • Amennyiben hitelközvetítő vagy, akkor legyen havonta legalább 50 millió Ft közvetített lakáshitel volumened és saját Hitelnet szakértői adatlapod (az admin.hitelnet.hu rendszerben tudod létrehozni)  A címoldali megjelenés automatikus, nem kell kérni külön.

  • Amennyiben rendelkezel ingatlanközvetítő partnerrel, akkor feltétel, hogy a referensnek legyen az Ingatlan.com – on saját aloldala és azonosítója azonban nem elvárás, hogy prémium partner legyen.

  • Az ingatlanközvetítő partnerednek legyen legalább havonta egy olyan ügylete, ami a te segítségeddel kerül folyósításra. Amennyiben 2023.04.01-től volt ügyfeled, amit ingatlanközvetítő partneredtől kaptál és az elszámolásra került, akkor jelezd felénk. Az igénylést a lenti adatlap kitöltésével tudod kérni.

Tudok jutalékot is adni az ingatlanos partnerem részére?

A Hitelnet rendszerei képesek arra, hogy az Ingatlanközvetítő lead adói partnereidnek külön jutalék elszámolást készítsünk. A kifizethető jutalék mértéke csak rajtad múlik. (További részletek a rendszer használati videókban) A te jutalékod ebben az esetben csökkentve lesz az ingatlanközvetítőnek kiajánlott jutalék mértékével, tehát a rendszer megosztja a jutalékot hitelközvetítői és lead adói jutalékra.

Mit tudok ajánlani az ingatlanközvetítőnek a jutalékon kívül?

Elsősorban a szakértelmedet. Az ingatlanközvetítőnek mindennél fontosabb, hogy az adásvétel megvalósuljon.  Amennyiben ez esetleg önmagában mégsem elegendő, akkor egy címoldali megjelenés jó érv lehet :) 

Miért jó ez neked, mint a Hitelnet közvetítőjének?

Mert új, konkrét ügyfelekre számíthatsz az ingatlanközvetítőtől, aki ezért ingyen megjelenést kap az ingatlan.com kezdőlapján. 

Hogyan tudok az Ingatlanközvetítővel szerződni?

Amennyiben a jutalékot Hitelnet segítségével szeretnéd kifizetni az ingatlanos partnernek, akkor ehhez szerződés szükséges. Az Ingatlanközvetítővel a Hitelnet Kft. szerződik. A szerződés minta ide kattintva elérhető. A beszerződtetéshez használd az adatbekérő adatlapunkat  (Új lead adó partnert regisztrálnék) 
Amennyiben egymás között számoltok el, akkor nem szükséges a Hitelnet Kft-vel szerződnie. 

Én is foglalkozom ingatlanközvetítéssel, engem is érint az ajánlat? 

Igen, te is kikerülhetsz az Ingatlan.com kezdőlapra, ha van legalább havi 1 ügyleted.

Voltam egy ingatlanközvetítőnél, de nem érdekelte az ajánlatom..

Nagyon sajnáljuk, de mi ebből is sokat tanulunk. Kérjük ide kattintva jelezd felénk tapasztalataidat.

Hogyan tudom jelezni, ha volt egy olyan ügyfelem az elszámolásban, amit egy ingatlanos ajánlott? 

Kérd töltsd ki az alábbi adatlapot. (Csak belépést követően elérhető)  A többit már mi intézzük! 
További kérdéseid lennének! Kérd használt a Jobb oldali CHAT ablakunkat!