Write your awesome label here.

Moduláris Rendszerhasználati Alapoktatás (MRA)

Üdvözlünk a Hitelnet Admin ügyfélnyilvántartó rendszerének moduláris tanfolyamán!

Fedezd fel a lehetőségek világát, hogy profi lehess a rendszerünkben és az ügyfeleid számára is kiemelkedő szolgáltatást nyújts. Indulj el velünk ezen az izgalmas úton, ahol a tudás hatalom, és a siker a te kezedben van!

 • Videó idő:  2 óra 58 perc
 • Előadó: Garam Dániel 

Itt minden a te fejlődésedről szól! 

Célunk ezzel a tanfolyammal, hogy a napi munkavégzésed gördülékeny legyen és a lehető legjobban ki tudd használni a rendszerünkben rejlő előnyöket.

Azt szeretnénk, hogy az Admin ügyfélnyilvántartó rendszer ne csak egy eszköz legyen számodra, hanem a sikeres ügyfélkezelés és a hatékony munkavégzés megbízható társa.

Mi teszi ezt a tanfolyamot kiemelkedővé?

Az egyszerűsége és a lendülete. Nem szeretnénk, hogy a tanulás unalmassá váljon vagy túl hétköznapi legyen. A moduláris felépítésünknek a tanfolyam a te igényeidre szabható. Lehetőséged lesz a rendszer különböző aspektusait felfedezni és a számodra releváns témákra fókuszálni. Így nem csak az alapokat sajátíthatod el, hanem elmélyülhetsz azokban a területeken is, akikben szeretnél profi lenni. Sőt, bármikor visszanézhet az adott témát/ témákat, melyre ezúton ösztönzünk is, hiszen a rendszert folyamatosan fejlesztjük, új és újabb funkciókkal bővítve, melyről fejleszteni tudást, támogatást itt fogsz kapni.

Miután befejezted ezt a tanfolyamot, önállóan képes leszel összeállítani tájékoztatási csomagokat, elszámolni a jutalékaidat és hatékonyan kezelni az ügyfeleidet. Részletes és könnyen követhető útmutatásokat fogsz kapni, melyek által képes leszel kihozni a legtöbbet a rendszerünkben rejlő lehetőségekből.


Ráadásul, mi nem hagyunk magadra.
Csapatunk mindig elérhető lesz, ha kérdéseid lennének, vagy segítségre van szükséged. Személyes támogatást is kérhetsz, hogy ne csak tanulj, hanem valóban alkalmazd az újonnan szerzett tudásodat a mindennapi munkádban.

Mit tartalmaz az oktatás?

 • Hatékony, moduláris felépítés 

  A képzést egymásra épülő szakaszokra és ezeken belül is részekre bontottuk, hogy könnyedén elsajátíthasd a rendszerhasználat minden fortélyát. Ha valahol elakadnál, ne aggódj, a korábban megtekintett részekre bármikor visszatérhetsz. Nem számít, ha a napi munka során bármikor elakadsz, a megoldás itt mindig elérhető lesz számodra. 
 • Légy naprakész!

  Képzéseink rendszeresen frissítve vannak, hogy mindig a legfrissebb információkkal, megoldásokkal dolgozhass. Ha a rendszert hatékonyan szeretnéd használni és a lehető legtöbbet ki akarod hozni belőle, akkor rendszeresen térj vissza az anyagokhoz.
 • Konzultációs lehetőség 

  Nagyon fontos számunkra, hogy sikerrel haladj a képzésen, és magabiztosan használd a rendszert. Ha bármilyen kérdésed vagy problémád lenne, ne habozz, regisztrálj a konzultációs lehetőségek egyikére és kérj segítséget, hiszen erre vagyunk itt.
Az oktatóról

Garam Dániel 

Dani 1997-ben kezdett pénzügyekkel foglalkozni az OTP banknál. Az ott töltött  20 év alatt több fiókot vezetett. 2017-óta vállalkozó, hitelekkel, online marketinggel, pénzügyi tanácsadók részére honlapokkal, ügyfélszerző rendszer, webinár és hírlevél rendszerkekel is foglalkozik.
 
Nemzetközi bankárképző és Andragógia diplomával rendelkező pénzügyi szakember. 

A Hitelnetnél 2022 tavasza óta hitelszakértőként, 2023 tavasza óta országos partnertámogatóként és trénerként dolgozik. 

Azóta több fejlesztésben, folyamat és oktatás szervezésben, lebonyolításban vett részt.