Ha nem tudtál részt venni, nézd meg felvételről! 

A LAKÁSVÁSÁRLÁS MINDENKINEK AZ EGYIK LEGNAGYOBB HORDEREJŰ DÖNTÉSE, ÉPPEN EZÉRT ALAPOSAN KÖRÜL KELL JÁRNI A KÉRDÉST, MIELŐTT BELEVÁGUNK!

Amennyiben ingatlan keresésben vagy, vagy a későbbi terveidben szerepel ingatlan vásárlás, akkor érdemes a vásárlás pénzügyi részét előkészíteni, felmérni, hogy pontosan lásd a lehetőségeid, és ez alapján tervezd meg a további lépéseket.

Write your awesome label here.
Empty space, drag to resize
Write your awesome label here.

Érdekelnek a részletek? 

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy akkor kezdik csak el a finanszírozási lehetőségeket körbejárni, amikor megtalálták a megfelelőnek tűnő ingatlant. Ezzel időt veszítenek, amely akár a szerződést meg is hiúsíthatja, és komoly anyagi veszteséget okozhat, illetve könnyen rossz döntéshez vezethet.

A webináron elhangzott információkkal és a szakértői támogatásunkkal előzetesen meg tudjuk állapítani, hogy mekkora hitelösszegig lehetsz hitelképes, így ugyanakkora eséllyel tudsz indulni egy ingatlantért, mint egy készpénzes vevő, és annak a lehetősége sem áll fenn, hogy egy sikertelen hiteligénylés esetén a kifizetett foglalót elveszítsd.

Ezekkel a megoldásokkal időt és pénzt tudunk neked megtakarítani és a hiteligénylés folyamata is rövidebb lehet.

Milyen pénzügyi lehetőségek érhetőek el a piacon? 

Kitekintünk az elérhető kamattámogatási rendszerre is, megnézzük milyen kockázatai vannak egy hitelfelvételnek és azt is, hogy miképp tudod a teljes visszafizetendő összeget csökkenteni. 

Megversenyeztetjük a bankokat! 

Ahhoz, hogy az igényeidnek legoptimálisabb hitelkonstrukciót megtaláljuk! 

Náluk te vagy a fontos! 

Szigorú jogszabályi előírások alapján minden bank azonos jutalékot fizet számunkra a hitelek után, így garantálva számodra a valódi pártatlanságunkat! 

Itt tudsz díjmentes visszahívsát kérni munktársunktól!