Miből lesz lakásom?

Lakáshitel 1x1, avagy a lakáshitelek aktualitásai, CSOK Plusz, Falusi CSOK lehetőségek


Időpont: 2024. június 19. 17.30 

Az előadás díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött! 

Részletek:

🏡Érdekli a lakáshitelezés és a CSOK Plusz lehetőségek?


Ne hagyja ki online előadásunkat 2024. június 19-én 17:30-kor! A Money Network szakértője, Fancsali Judit, a money.hu vezetője, Korponai Levente és az OTP Bank Lakáshitel-termékszakértője, Takács László részletesen bemutatják a lakáshitelezési piac aktuális lehetőségeit. 


Ismerje meg, hogyan csökkentheti a felvett hitel teljes visszafizetendő összegét és tegye fel előre kérdéseit, hogy azokat is megválaszolhassuk az előadás során. Az esemény díjmentes, de regisztráció szükséges. Regisztráljon most a részvételhez!

Előzetes:

Write your awesome label here.

Előadók 

Fancsali Judit

Bankfüggetlen pénzügyi közvetítő, okleveles közgazdász, vállalkozó és négy gyermek édesanyja. Az elmúlt tíz évben közel 15 milliárd forint hitel és támogatás folyósításában közreműködött. Munkája során az motiválja, hogy minden lehetséges finanszírozási alternatívát segítsen feltérképezni és széleskörű tájékoztatással, egyedi banki ajánlatokkal támogassa a hozzá fordulók tudatos pénzügyi döntését.

Money Network
Lakáshitel és CSOK szakértő

Takács László 

Takács László az OTP Bank Nyrt Dunántúli Régiójának ingatlanhitel termékszakértője. 28 éves OTP-s pályafutása teljes időszaka alatt a lakáshitelezés területén dolgozott. Jelenlegi feladata az OTP Bank Nyrt Nyugat-dunántúli fiókjainak – közvetve a partnerhálózatnak - a szakmai és értékesítés oldali támogatása.
OTP Bank Nyrt
Ingatlanhitel szakértő 

Korponai Levente

A Money.hu vezetője és az ingatlan.com Zrt. igazgatósági tagja. A money.hu független, etikus szereplőként teljeskörű, átlátható képet ad a banki és pénzügyi termékek piacáról, hogy ügyfelei hatékonyan, pénzt és időt spórolva érjék el céljaikat. Érthetővé teszik a pénzügyi piacot: bemutatják a lehetőségeket, összehasonlíthatóvá teszik a bankok ajánlatait, így segítenek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásába

Money.hu üzletágvezető

Regisztrálj előadásunkra

Vegyél részt te is díjmentes rendezvényünkön!
Tedd fel kérdésed előre szakérőinknek, akik az adás alatt megválaszolják azokat! 

Korábbi webinarok

2024.05.30

Miből lesz lakásom?

A Money Network szakértőjével, Fancsali Judittal, a money.hu vezetőjével Korponai Leventével és Janicska Kittivel, az K&H Bank Értékesítési partnerek vezetőjével elemezzük a legújabb lakáshitelezési trendeket és aktualitásokat.
Write your awesome label here.
2024.05.13

Miből lesz lakásom?

Kelemen Tamással, az MBH Bank lakossági termék és folyamat menedzsment igazgatójával beszélgettünk a lakáshitel piaci trendekről, lehetőségekről,
Write your awesome label here.