Kezdő lépések

Hogyan állj neki a közvetítői munkának a Money Network segítségével? 
Write your awesome label here.

01.

Rendszerhasználati alapképzések

02.

 Saját szakértői publikus adatlap

03.

Banki kódok igénylése

Rendszerhasználati alapképzések 

Money Network Alapképzés néven készítettünk pár oktatási anyagot az admin.hitelnet.hu használatával kapcsolatban. Bemutatjuk, hogy milyen feladatod van független többes közvetítőként az ügyféltájékoztatás során és hogyan tudod teljesíteni a lehető legegyszerűbben az MNB szigorú elvárásait.

A Money Network Kft szoros együttműködésben dolgozik az  Ingatlan.com , a  Money.hu  oldalakkal, így havi több ezer online lead kiszolgálását tudjuk szerződött partnereinknek. A megfelelő szakmai tapasztalaton túl az Online leadkezelés kurzusunk elvégzése alapfeltétele annak, hogy te is kaphass a rendszeren keresztül online leadeket, érdeklődő ügyfeleket.
Write your awesome label here.

Saját szakértői publikus adatlap

Mielőtt belevetnéd magad a munkába, készítsd el saját szakértői adatlapodat. Az adatlap publikus, sőt, ha térképes megjelenést is kérsz, akkor felkerülsz a Hitelnet térképes közvetítő keresőbe is, így az ügyfelek könnyen és egyszerűen megtalálnak. Az elkészült adatlapodat oszd meg Facebookon vagy egyéb közösségi csatornákon.

A saját szakértői adatlapodoról beérkező ügyfelek teljes jutalékkal kerülnek elszámolásra, saját ügyfelednek minősülnek! 

Write your awesome label here.

Banki kódok igénylése

Független hitelközvetítőként az ügyféltárgyalások során legalább 3 banki összehasonlító ajánlatot kell az ügyfelekkel megismertetni. 

Az admin.hitelnet.hu rendszerünkben készítettünk egy felületet, ahol a banki kódigényléseket el tudod indítani! Nincs más dolgod csak válaszd ki azokat a pénzintézeteket, ahol szeretnél saját kódot. Fontos, hogy itt indítsd el a folyamatot! 


Ezen a felületen tudod a saját vizsgáidat is nyilvántartani, csak írd be, hogy mikor vizsgáztál az adott bank termékéből és mi értesítünk a vizsgád lejáratát megelőzően, hogy mindig legyen élő kódod. 

Write your awesome label here.